Mateo Kovačić oženio lijepu Izabelu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.06.2017. 21:46

Mateo Kovačić (23), fudbaler Real Madrida inače porijeklom iz Zabrđa kod Kotor Varoša, večeras je oženio svoju dugogodišnju ljubav iz srednjoškolskih dana, lijepu vršnjakinju Izabel Andrijanić.

Ispred crkve Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima već oko 18 časova postavljen je crveni tepih za zaljubljene mladence, a cvjećarke su donijele 50 raskošnih buketa kojima su uredile unutrašnjost crkve.

Iz dvorišta Kovačićevih na brdu u Sesvetama prije nego što su krenuli po mladu bilo je veoma veselo i čula se glasna muzika. Porodica Kovačić je iz Kotor Varoša, a tokom proteklog rata izbjegli su u Austriju u grad Linc gdje je Mateo i rođen.

Iza kuće je bio postavljen okrugli šator za brojne goste koji su stigli, a ulicom se jedva moglo proći od parkiranih automobila - Porschea, Ferrarija, Mercedesa i BMW-a.

Mnogi su vjerovali da će se vjenčanje održati u Dubrovniku jer je upravo tamo prije nekoliko dana sletio Realov fudbaler i Mateov suigrač Marcelo sa porodicom, pa se pretpostavilo da je stigao na Mateovo vjenčanje. 

U crkvi u kojoj su izrekli sudbonosno 'Da' Mateo i Izabel su se i zaljubili. Naime, dok je Mateo godinama bio ministrant u svojoj župi, Izabel je pjevala duhovne šansone i psalme u župnom zboru Lilium, pa su nedjeljna druženja bila neizbježna.

Mladenci potiču iz pobožnih porodica, pa je u crkvi održana duža ceremonija, jednosatno vjenčanje s misom, a slavlje se potom premjestilo u luksuzni zagrebački hotel Westin.

Iako Izabel i Mateo žive u Madridu, njihove porodice u Sesvetama odavno planiraju vjenčanje. Andrijanići iz Sesvetske Selnice već godinu dana, kažu komšije, pripremaju veliku svadbu.

"Nemam puno slobodnog vremena, ali kad dobijem slobodno vrijeme, volim posjetiti ovaj kraj", rekao je zvijezda Real Madrida Mateo Kovačić prilikom svoje posljednje posjete Kotor Varošu.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…