Medvjed rastrgao kravu u Kneževu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2017. 15:22

Policijskoj stanici Kneževo je prijavljeno da je u mjestu Kobilja u večernjim satima medvjed ubio kravu, a koja je bila na ispaši na njivi.

Krava teška oko 400 kilograma pronađena je sa djelimično iskidanim mesom, a na mjestu događaja pronađeni su i otisnuti tragovi medvjeda. Materijalna šteta, po izjavi vlasnika, iznosi 2.000 maraka.

"Policijski službenici izvršili su uviđaj, i konstatovali činjenično stanje, te obavijestili nadležne opštinske službe i lovačko udruženje", potvrdila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Izvor: nezavisne.com

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…