Meridian nagradio Daria Savanovića

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.01.2018. 11:13

Prvi od četiri dobitnika i jedini iz BiH da ode na Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava od 14. juna do 15. jula 2018. godine u Rusijiu ovom krugu izvlačenja je kotorvarošanin Dario Savanović iz Kotor Varoša.

"Meridian vodi na Mundijal" je nagradna igra Meridian sportske kladionice i tokom decembra izazvala je ogromnu pažnju kladioničara a ukupno četiri dobitnika će imati tu sreću da besplatno odu na Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava od 14. juna do 15. jula 2018. godine u Rusiji.

"Ovo je nevjerovatan početak Nove godine, sretan sam što ću imati priliku da odem u Rusiju i da uživo gledam utakmice na Svjetskom prvenstvu u fudbalu" - izjavio je Dario Savanović i dodao da će u toku sedmice dogovoriti detalje sa predstavnicima Meridian sport kladionice oko odlaska u Rusiju.

Izvor: KVdanas.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…