Milan Marić mladi i talentovani m:stipendista

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.12.2016. 17:11

Na programu Radio-televizije Republike Srpske 10. decembra 2016. godine emitovan je m:agazin. Jedan od 22 studenta elektrotehničkih fakulteta i fakulteta informacionih tehnologija iz cijele Bosne i Hercegovine, koji su u 2016. godini postali dobitnici stipendije kompanije m:tel je i naš sugrađanin Milan Marić.

Svi ovi studenti a među njima i Milan izdvojili su se po svom odličnom uspjehu i dostignućima tokom studiranja, a neki od njih imaće priliku da nakon završetka studija postanu članovi velike m:tel porodice.

Početkom decembra zatvoren je konkurs kompanije m:tel za m:stipendiste sedme generacije. U susret narednim dobitnicima ovog priznanja, u emisiji m:magazin su iskoristili priliku da porazgovaraju sa još jednim od već nagrađenih studenata. Imate priliku da čujete više o iskustvima Milana Marića, mladog i talentovanog m:stipendiste. 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…