Milež gradnja pobjednik Zimskog turnira u malom fudbalu Kotor Varoš 2016

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.01.2016. 00:09

U uzbudljivoj i atraktivnoj finalnoj utakmici punoj preokreta ekipa Milež gradnje pobijedila je ekipu Sporteka rezultatom 4:2.

U kotorvaroškoj sportskoj dvorani, pred oko 200 gledalaca, završen Zimski turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“ u organizaciji JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“, a osim pobijenika nagrađeni su i pojedinci.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač Sporteka, Sandi Beharić koji je sa 11 postignutih pogodaka bio i najbolji strelac. Priznanje za najboljeg golmana zasluženo je otišlo u ruke Borisa Jovičića, golmana šampionske ekipe Milež gradnje. Zahvalnicu za doprinos razvoju kotorvaroškog sporta dr. Petku Krčiću, na završnoj ceremoniji dodjele nagrada uručila je direktorica Centra za kulturu, sport i informisanje, Vesna Narić. Nagrade, pehare i diplome najboljim ekipama i pojedincima uručili su načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Opštine Kotor Varoš, Radislav Čupić i dr. Petko Krčić ispred generalnog sponzora turnira, ZU Stomatološka ordinacija „Krčić 2“.

Rezultati finalne večeri:

Četvrtfinale1/4

Milež gradnja – Primula 2:0
Kvimpeks – Mesnica „BB” 1:1 sed. 3:1
Sportek – E-Promet Grabovačka rijeka 0:0 sed. 3:1
Grabovica – Građus 4:1

Polufinale1/2

Milež gradnja – Kvimpeks 0:0 sed. 2:1
Sportek – Grabovica 10:1

Veliko finale
Milež gradnja – Sportek 4:2

Pored generalnog sponzora, zanačajan doprinos organizaciji turnira dali su i GL Servis, Hadžirić- Dado d.o.o., UR „Grad“, ABC Sporting, Građus, Kafe bar Kec, Cabo Trans, Akropolis, Kvimpeks, Elli Bar, Pekoteka Barač, Kafe bar XL, dok su sponzori nagradne igre za gledaoce bili Naša kafanica i Bor Petrol.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…