Ministar Đokić obišao najveće kotorvaroške fabrike

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.09.2016. 13:42

Ministar industrije, energetike i rudarstva RS Petar Đokić posjetio je tri fabrike u Kotor Varošu, koje zapošljavaju najveći broj radnika. Đokić je između ostalih posjetio preduzeće “SIM technik” u naselju Zabrđe, koje posluje u oblasti metalske industrije. Zahvaljujući ugovorima sa stranim partnerima, “Sim technik” konstantno povećava proizvodnju i broj zaposlenih.

Đokić će obišao i pogone fabrike obuće “Sportek”, koja je najveći poslodavac u Kotor Varošu sa oko 1.800 radnika. Ova fabrika, čiji su vlasnici italijanski investitori, najavila je otvaranje novih proizvodnih hala čime će otvoriti nova radna mjesta.

Ministar industrije, ernergetike i razvoja je bio i u fabrici obuće “Dermal R”, koja je odavno jedan od vodećih proizvođača u Republici Srpskoj i u stalnoj je ekspanziji i kada je u pitanju proizvodnja i broj zaposlenih.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…