Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske posjetiće Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.05.2017. 16:25

Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš će u srijedu 24. maja 2017. godine u Kotor Varošu svečano uvesti izvođača u radove na obnovi osam stambenih jedinica za povratnike hrvatske nacionalnosti, koje se obnavljaju u okviru Projekta rekonstrukcije stambenog fonda.

Implementator Projekta je Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Srpske, a vrijednost radova za ovih osam objekata iznosi 233.202 KM, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću. 

U okviru posjete Kotor Varošu Čordaš će se u 10.00 časova sastati sa načelnikom opštine Zdenkom Sakanom i korisnicima Projekta. 

U 11.00 časova Čordaš će svečano uvesti izvođača radova u posao u mjestu Sokoline, na imanju Josipa Zebe, čime će biti ozvaničen početak obnove tih stambenih jedinica. 

Izjave za medije predviđene su na toj lokaciji u 11.15 časova. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…