Mirjana Radukić iz Hrvaćana kod Kotor Varoša pronađena mrtva u Vrbasu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.04.2016. 11:18

Žena koja je pronađena u rijeci Vrbas, u mjestu Surjan, opština Mrkonjić Grad, je Mirjana Radukić /48/ iz Hrvaćana, opština Kotor Varoš, sa prebivalištem u Sloveniji.

Radukićeva je identifikovana danas, a dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva naložio je da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, saopšteno je iz tužilaštva.

Naložena je i obdukcija nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Prema izjavi lica koje je obavilo identifikaciju Radukićeve, u vozilu “škoda” pored nastradale nalazio se i Momir Radukić /53/ iz Aginog sela kod Banjaluke, sa prebivalištem u Sloveniji.

Za Momirom Radukićem, Ministarastvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske je raspisalo objavu o nestalom licu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…