Mještani Bodnjika spriječili novo uništavanje rijeke Jezerke

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.03.2016. 15:52

Mještani sela Bodnjik danas su dobili obavještenje da firma koja u Garićima radi uslužno klanje, ”Njam Njam” iz Prnjavora, nelegalno želi da isprazni bazene sa ostacima krvi i masne vode, koja se tu kupi nekoliko mjeseci, bez obzira što je komunalna policija naredila da se to isprazni cisternama, a nikako da se pušta u riječno korito.

Mještani su, kako kažu, danas  spriječili novu ekološku katastrofu i uništavanje rijeke Jezerke, a kasnije i Vrbanje,  koja se koristi za piće u gradu Kotor Varošu i nizvodno.

Dodaju  da žele da pohvale rad Milenka Đurića iz opštinske uprave i napominju da je, prema njihovim saznanjima, nalog za  nelegalno pražnjenje bazena izdao glavni tehnolog firme ’’Njam Njam’’.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…