Mlade stonoteniske nade

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.02.2018. 15:15

Kotorvaroške stonoteniserke ostvarile su veliki uspjeh na pojedinačnom Prvenstvu Republike Srpske za najmlađe kadete. Osvojeno je ukupno pet maedalja, i to tri srebrene i dvije bronzane. Vicešampionsku titulu Republike Srpske osvojila je Marija Panić u pojedinačnoj konkurenciji, dok je u dublu sa Natalijom Mikanović takođe osvojila drugo mjesto i srebro.

Bronzanu medalju u dublu sa igračicom iz stonoteniskog kluba Ukrina iz Dervente, osvojila je Dajana Mikanović.

Ovi rezultati govore da se u STK „Kotor Varoš“ radi naporno i stručno sa mlađim kategorijama, tako da se u budućnosti očekuje još medalja u vitrinama ovog mladog kotorvaroškog sportskog kolektiva.

 

Izvor: GlasKotorVarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…