Mladenu Ivaniću Zlatna povelja opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.04.2017. 08:28

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i viši asistent na Arhitektonsko-građevinskom fakultetu u Banjaluci Slavko Vasiljević predloženi su za ovogodišnje dobitnike Zlatne povelje opštine Kotor Varoš.

Za dobitnike opštinskih zahvalnica predloženi su sekretar Crvenog krsta Kotor Varoš Borislav Brborović, direktorica Centra za porodicu “Kuća radosti” Dragica Tepić, učenik Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” kojeg je predsjednik RS odlikovao Medaljom zasluga za narod Slaven Knežević, seniorski šampion BiH u džudou Borislav Bogdanić i ugledni kulturni radnik i vođa Anasmbla “Žubor” Obrenko Tepić.

Prijedloge je danas usaglasila Komisija za nagrade i priznanja, a konačnu odluku donosi Skupština opštine Kotor Varoš.

Najviša opštinska priznanja ustanovljena su odlukom Skupštine opštine Kotor Varoš 12. marta 2004. godine i dodjeljuju se povodom 24. aprila – Dana opštine. Opština dodjeljuje priznanja uspješnim pojedincima, privrednim subjektima, udruženjima, organizacijama i zaslužnim građanima. Dobitnicima dvije Zlatne povelje i pet zahvalnica isplaćuje se i novčana naknada u visini trostruke cijene rada u RS.

Zlatnu povelju prošle godine su dobili dr Milorad Kuzmić i firma “SIM Tehnik” iz Kotor Varoša, a zahvalnice Milenko Marković iz firme “Elim”, pekara “Obeliks”, inspektor u Policijskoj stanici Kotor Varoš Vojo Klječanin, karatista Nemanja Knežević i kancelarija UNDP-a u BiH.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…