Mladi Kotorvarošani snimaju kratki film o uređenju grada

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.07.2018. 08:08

Udruženje mladih “Heroj” Kotor Varoš pozvalo je zainteresovane omladince da im se priključe u realizaciji projekta “Na mladima svijet ostaje” u sklopu kojeg će biti održana radionica, a potom I dvije akcije koje obuhvataju uređenje gradskog kupališta “Bjeline” i Gradskog trga. Akcije će biti održane od 23. do 29. jula 2018. Godine, a posvećene su značaju omladinskog aganžmana i ekološkog opstanka.

– Nakon radionice izvešćemo dvije akcije koje obuhvataju uređenje gradskog kupališta “Bjeline” i Gradskog trga. Akcije ćemo organizovati u terminima koji će odgovarati svima, a za sve učesnike biće obezbjeđene majice, hrana, piće, alat i oprema. Primat će imati najmlađe u životnoj dobi od deset do 15 godina – rekao je  predsjendik Udruženja mladih “Heroj” Đorđe Bojić i dodao da će sve biti snimano i pretočeno u kratki film.

Projekat “Na mladima svijet ostaje” je odobrila Fondacija “Mozaik”, a nosioci su aktivisti “Heroja” kao neformalna grupa građana. On podrazumijeva kompletno čišćenje i zasađivanje ukrasnih biljki na Gradskom trgu i kupalištu “Bjeline”.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…