Mladost poražena, tri boda putuju u Šipovo

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.10.2017. 08:23

Pozar Mladost na domaćem terenu. U prvom poluvremenu, po veoma jakom vjetru, mreže su mirovale. Vjetar je uticao i da gostujući igrač sa dva metra prebaci prazan gol domaćina.

Drugo poluvrijeme počinje ofanzivom gostiju, koja je urodila plodom već u 49 minutu. Ivan Ivić šutira sa nekih 10 metara i uz pomoć vjetra, savladao je golmana Kutića i doveo  Goricu u vodstvo.

Vjetar je bio saveznik gostiju i u 55 minutu. Slobodan udarac za goste sa 20 metara i odličan šut Branka Pene, kome je vjetar dao dodatni efej i ulazi u mrežu domaćina i rezultat je bio 2:0 za goste iz Šipova.

U 83 sudija dosuđuje penal za domaće. Mladen Đukić je precizan sa 11 metara i smanjuje rezultat na 1:2. To je bio i konačan rezultat današnje utakmice. Kotorvarošani već sad u srijedu gostuju ekipi “FSA” u Prijedoru.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…