Molčanov drugi na šahovskom turniru u Banjoj Luci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.09.2018. 08:40

U prostorijama muzičkog paviljona “Staklenac“ u Banjoj Luci u nedjelju 16.9 održan je drugi šahovski turnir “Spona mladosti i iskustva 2018” na kome je drugo mjesto osvojio Sergej Molčanov iz Kotor Varoša.

Na turniru je učestvovalo 38 takmičara iz 9 različitih opština. Broj učesnika je bio ograničen, tako da je uslov za prijavu bio da igrači imaju rejting manji od 2150. Direktor turnira je bio Bogdan Majkić, a sudija Nemanja Šipka. Igralo se 7 kola, a tempo igre je bio 15 minuta po igraču.
Učestvovala su i četiri igrača iz Kotor Varoša: Sergej Molčanov koji je zauzeo drugo mjesto sa 5,5 poena, Stanković Darko koji je zauzeo 7 mjesto sa 4,5 poena, Jotanović Dragoslav koji je zauzeo 11 mjesto sa 4 poena i Dragan Stanković koji je zauzeo 17 mjesto sa 3,5 poena.
Pobjednik turnira je Branko Marjanović sa maksimalnih 7 poena. Treće mjesto je osvojio Stefan Reljić sa 5 poena. Prva trojica su dobili nagrade, a svi učesnici turnira zahvalnice.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…