Monodrama Ivana Bekjareva u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.07.2018. 08:11

U utorak, 24.jula, sa početkom od 20 časova, u kino sali u Kotor Varošu, „Centru za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš i fabrika obuće „Dermal“ organizuju izvođenje monodrame Ivana Bekjareva, pod nazivom “Smeh, samo smeh”.

Najveći dio predstave Ivana Bekjareva „Smeh, samo smeh“ čine najduhovitiji tekstovi naših najboljih književnika, novinara i humorista, kao što su Dušan Radović, Milovan Vitezović, Ljubivoje Ršumović, Brana Cvetković, Jovan Hadžikostić i drugi, ali i pozorišni monolozi i drama i komedija V. Šekspira, R. Harvuda, B. Nušića, V. Stevanovića, M. Dimića itd.
Poseban segment predstave je izbor najlepših stihova F.G. Lorke, M. Bišipa, M. Rakića, A. Šantića, a sve to začinjeno je izborom najreprezentativnijih bisera narodnog stvaralaštva sačuvanih zahvaljujući velikom dijelu Vuka Karadžića.

Bekjarev je poznat ljubiteljima filma po ulogama u serijama Bolji život, Srećni ljudi, Porodično blago i drugim ostvarenjima.
Predstava je izvođena na uspešnim gostovanjima u Australiji, Americi, Londonu, Cirihu i ostalim krajevima Evrope i svijeta.

ULAZ BESPLATAN

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…