NDP spreman za izbore

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.09.2018. 08:02

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srpske, Zorka Andrić, posjetila je opštinski odbor NDP-a Kotor Varoš. Na sastanku je bilo govora o jačanju stranačke infrastrukture i pripremama stranke za predstojeće opšte izbore u oktobru.

Članovi opštinskog izbornog štaba NDP-a Kotor Varoš upoznali su narodnog poslanika sa trenutnom situacijim na terenu, a bilo je i riječi i podršci kandidata na zajedničkim listama Saveza za pobjedu.

„Na sastanku je bilo govora o načinima pomoći Ndp-u i opštini Kotor Varoš sa viših nivoa vlasti, a najavljena je i posjeta stranačkog rukovodstva NDP-a Republike Srpske opštini Kotor Varoš“, izjavio je predsjednik OO NDP-a Darko Bojić.

 

Izvor:centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…