Načelnik Sakan čestitao Dan bratske opštine Herceg Novi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.10.2017. 13:30

Povodom 28. oktobra – Dana opštine Herceg Novi, načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan uputio je čestitku rukovodstvu te bratske opštine.

”Iskreno se nadam da ćete u periodu koji je pred Vama nadograditi svoje turističke potencijale privlačenjem novih investitora, jer ćete na taj način ojačati svoju ekonomiju, a time i poboljšati život građana”, navedeno je u čestitki.

Načelnik Sakan je poručio da su  rad i zapošljavanje osnovni preduslov ra razvoj svake lokalne zajednice i bolji život njenih stanovnika i poželio rukovodstvu Herceg Novog mnogo uspjeha na tom planu.

”U želji da Herceg Novi postane destinacija elitnog turizma u Crnoj Gori, u svoje ime i u ime građana bratske opštine Kotor Varoš (Republika Srpska), srdačno Vam čestitam 28. oktobar, Dan opštine Herceg Novi”, istaknuto je u čestitki.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…