Načelnik Sakan obišao dionicu lokalnog puta Dabovci – Novaci

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.08.2018. 08:10

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan obišao je dionicu lokalnog puta Dabovci – Novaci, gdje je u toku završna faza i postavljanje asfalta na ovoj lokaciji u dužini od 280 metara.

Radovi su tekli predviđenom dinamikom, a izvođač je bilo preduzeće Petrović d.o.o.

„Shodno planu utroška za realizaciju infrastrukturnih projekata planirano je da na području opštine ove godine bude asfaltirano dva kilometra i 700 metara lokalnih puteva“, istakao je Sakan i dodao da je vrijednost ove investicije 30.000 KM.

Sredstva za ovu namjenu su obezbijeđena od naknade za korištenje šuma i šumskog zemljišta za razvoj nerazvijenih dijelova opštine sa kojih potiču prodati šumski drvni sortimenti u iznosu od 350.000 KM od ŠG "Vrbanja".

Opština Kotor Varoš će u 2018. godini na 13 lokacija izvršiti modernizaciju i sanaciju lokalnih puteva.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…