Načelnik Sakan organizovao prijem za fudbalske veterane

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.10.2018. 08:19

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je prijem za fudbalske veterane Kotor Varoša, koji su proteklog vikenda osvojili prvo mjesto na 2. međunarodnom turniru prijatelјstva „Kotor Kotor 2018“.

Kotor Varoš je proteklog vikenda bio domaćin prestižnog turnira fudbalskih veterana na kojem su učestvovale ekipe iz Slovenije, Srbije i Republike Srpske.

Predstavnici fudbalskih veterana iz Golubinaca i Apatina ocijenili su da je turnir organizovan na vrhunskom niovu, čime su domaćini pokazali zašto su prepoznatlјivi u regionu.

Pehare i diplome svim ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je tom prilikom čestitao učesnicima Turnira prijatelјstva na odličnoj igri i korektnom ponašanju.

Zahvalnice za nemjerlјiv doprinos i pruženu podršku u radu Udruženja uručene su načelniku opštine Kotor Varoš Zdenku Sakanu i arhijerejskom namjesniku kotorvaroškom Milenku Nariću.

Drugi Međunarodni turnir prijatelјstva u malom fudbalu “Kotor Varoš 2018” zajednički su organizovali opština Kotor Varoš i Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…