Na otvaranju nove sezone rukometaši doživjeli poraz

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.09.2018. 09:07

Rukometaši Kotor Varoša pretrpjeli su ubjedljiv poraz na otvaranju nove sezone u Prvoj ligi RS od Hercegovine iz Nevesinja 22:28.

Kotor Varoš je u novu sezonu ušao sa gotovo identičnim timom i jedina promjena je odlazak golmana Boriše Eskića.

– Pred nama je teška sezona u kojoj ćemo pokušati da zauzmemo jedno od prva tri mjesta, ali već prvo kolo je pokazalo da će biti mnogo utakmica u kojima su moguća iznenađenja – rekao je trener Kotor Varoša Damjan Tepić.

KOTOR VAROŠ: Joldžić, Kalamanda 1, M. Sakan 1, Jovanović, B. Marković 4, Dubočanin, Gatić 1, Tešić 3, S. Žarić, Stojanović 4, D. Žarić 2, Radić 4, Jurić 2, Popović, Radivojević, Maksimović.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…