Na pomolu završetak modernizacije puta za Kneževo

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.03.2017. 08:50

Uskoro bi trebao da bude realizovan i završetak modernizacije puta za Kneževo koji je ušao u plan JP "Putevi RS" za 2017. godinu.

Kako nezvanično saznajemo, narodni poslanik i predsjednik OO SDS-a Kotor Varoš Nedeljko Glamočak, je u razgovoru sa ljudima iz JP "Putevi RS" i nadležnog ministarstva naglasio da je neophodan završetak modernizacije puta za Kneževo koji je ušao u plan JP "Putevi RS" za 2017. godinu i koji bi trebao ove godine biti realizovan.

Osim toga bilo je govora i o rekonstrukciji mosta u neposrednoj blizini OŠ "Petar Kočić" u Šipragama. U ovoj mjesnoj zajednici nalaze se dva mosta drvene konstrukcije koji zbog dotrajalosti predstavljaju opasnost za učesnike u saoraćaju. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…