Najviši funkcioneri Srpske dodjeljuju priznanja “Sportek”-u

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.12.2017. 14:56

Na panelu “Zajedno za jaču Srpsku” koji su u Banjaluci organizovali Vlada i Unija udruženja poslodavaca RS, tvornica obuće “Sportek” dobila je priznanje za doprinos očuvanju finansijske stabilnosti Republike Srpske koje je uručila predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović. “Sportek” je najveći poslodavac u Kotor Varošu i po tom parametru jedan od najvećih u cijeloj Srpskoj sa oko 2.000 zaposlenih.

Kriterij za izbor preduzeća koja će biti nagrađena bio je zbir svih direktnih poreza i doprinosa i regionalna i granska zastupljenost, a glavni uslov je da nisu imala poreskih dugovanja. “Sportek” je nagrađen u oblasti obućarske i tekstilne industrije.

Nedavno je ova tvornica dobila i priznanje Područne privredne komore Banjaluka za doprinos društvenom razvoju na svečanosti kojom je obilježeno 115 godina djelovanja komorskog sistema banjalučke regije.

Priznanje tom prilikom uručio je ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić.

“Sportek” je dobio i nagradu kao jedno od najuspješnijih velikih privrednih društava u 2014. godini

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…