Nova banka kreditira izgradnju regionalnog puta Kotor Varoš - Kneževo

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.10.2017. 09:23

´Putevi RS´ završili su proceduru izbora banke koja će kreditirati nastavak izgradnje regionalnog puta od Kotor Varoša do Kneževa.

´Prošle sedmice otvorili smo ponude. Najpovoljniju ponudu dostavila je Nova banka. Očekujem da u toku sedmice sa njma potpišemo ugovor. Riječ je o kreditu u iznosu od oko devet miliona KM´ rekao je direktor "Puteva RS" Nenad Nešić.

Preduzeće ´Ńiskogradnja´ koje je još prije tri godine potpisalo ugovor o izgradnji ovog regionalnog puta, sa mašinama je već odavno na trasi, i istu je pripremilo za asfaltiranje koje je počelo u petak.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…