Novi broj „Kotorvaroških novina“ za mjesec maj u prodaji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.05.2017. 16:38

Izašao je novi broj „Kotorvaroških novina“ sa aktuelnim i zanimljivim sadržajima sa područja kotorvaroške opštine. Izdranje za mjesec maj možete kupiti na kioscima „Minutica“ po cijeni od 1,80 KM.

Ovaj broj štampan je u 500 primjeraka i isporučen je na adrese privrednih i političkih subjekata, javnih ustanova i građana koji su se pretplatili.

„Kotorvaroške novine“ su upisane u registar javnih glasila pod rednim brojem 205, rješenjem koje je 1997. godine izdalo tadašnje Ministrastvo informisanja Republike Srpske, i od tada JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ jedina ima pravo na njihovo izdavanje.

„Kotorvaroške novine“ izdaje i štampa JU „Centar za kulturu sport i informisanje“ Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…