Novi broj Kotorvaroških novina u prodaji po cijeni od 1,80 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.01.2016. 21:15

Izašao je novi broj "Kotorvaroških novina" sa aktuelnim i zanimljivim sadržajima sa područja kotorvaroške opštine. Ovaj broj možete kupiti u prodajno – izložbenom prostoru „Art šopa“ (prizemlje zgrade Radničkog univerziteta).

Izdavač je JU "Centar za kulturu, sport i informisanje" Kotor Varoš, a ovaj broj štampan je u 500 primjeraka i isporučen je na adrese privrednih i političkih subjekata, javnih ustanova i građana koji su se pretplatili. 

"Kotorvaroške novine" su upisane u registar javnih glasila pod rednim brojem 205, rješenjem koje je 1997. godine izdalo tadašnje Ministarstvo informisanja Republike Srpske, i od tada JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ ima pravo na njihovo izdavanje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…