Novi usporivači brzine na teritoriji opštine Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.08.2016. 19:58

Uskoro se postavljaju usporivači brzine na mjestima koji su određeni kao prioritetni od strane građana. Radovi su započeli u Zabrđu, na sporednom putu koji vodi do područne škole "Sveti Sava" Kotor Varoš a u narednom periodu će biti postavljeni i u drugim dijelovima opštine.

Slobodan Gelić, v.d. načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove rekao je da će usporivači brzine ili "ležeći policajci" biti postavljeni i u naselju Plane i u Ulici Stefana Nemanje u Kotor Varošu.

"Pored postavljanja usporivača brzine u narednom periodu biće izvršeno i krpljenje udarnih rupa na nekoliko lokaliteta u opštini" - dodao je Gelić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…