Novogodišnje veče smijeha 27. decembra u kotorvaroškoj kino-sali

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.12.2016. 07:51

U organizaciji JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, utorak 27. decembra, u kotorvaroškoj kino-sali, sa početkom u 18:30 časova, možete pogledati Stand up komediju „Novogodišnje veče komedije – Miroslav Đorđević“.

Pobjednik TV Show audicije i najsmješniji čovjek na Balkanu, Miroslav Đorđević, nasmijaće vas svojim humorom i dijetama za mršavljenje.

Pored Miroslava tu je i Velimir Tošić, jedan od najboljih imitatora ovih prostora. Zbog njega ćete se osjećati kao da ste na mitingu Aleksandra Vučića, u emisiji kod Lee Kiš, uživaćete u imitaciji Zmaja od Šipova ali i mnogim drugim imitacijama poznatih ličnosti.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…