Novogodišnja čestitka načelnika opštine Zdenka Sakana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.12.2017. 18:40

Poštovani sugrađani, Nova godina pruža nam mogućnost za novi početak. U godini za nama, nastavili smo da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, podižemo nivo komunalnih usluga, realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane.

Vjerujem da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati u onome što smo započeli.

Volimo i gradimo dalje naš Kotor Varoš, dio sebe ugradimo u njegovu budućnost kako bi ostao poželjno mjesto za život, mjesto kakvo njegovi stanovnici i zaslužuju.

Želim Vam od srca da 2018. godina bude bolja i uspješnija od prethodne, ispunjena zdravljem, srećom i uspjesima na ličnom i porodičnom planu. Živjeli!

NAČELNIK:
Zdenko Sakan

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…