Novogodišnja priredba u vrtiću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.12.2017. 14:54

U prostorijama kotorvaroškog vrtića u petak 29.12. 2017. je održana novogodišnja priredba na kojoj su mališani iz dječijeg vrtića pokazali šta su naučili u toku protekle godine.

Ovom prilikom mališanima su podijeljeni paketići koje je tradicionalno obezbijedila kompanija "Fagus" za svu djecu iz vrtića.

"Zahvaljujem se svim pojedincima, ustanovama i privrednicima sa kojima smo sarađivali u 2017. godini. Uz podršku opštine Kotor Varoš započeli smo proširivanje kapaciteta vrtića i to će nam biti prioritet u 2018. godini" - izjavio je v.d. direktora Mladen Tepić čestitajući pritom roditeljima, djeci i zaposlenima u vrtiću božićne i novogodišnje praznike.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…