Novogodišnji prijem kod načelnika opštine

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.12.2017. 10:25

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan upriličio je danas novogodišnji prijem za predstavnike vjerskih zajednica, Udruženja i nevladinih organizacija, boračke organizacije, Udruženja penzionera i logoraša i obrazovnih ustanova.

Sakan se zahvalio svima na izuzetno korektnoj saradnji u ovoj godini i poželio puno uspjeha u 2018. godini.

"Svi zajedno moramo da ulažemo maksimum napora i u narednoj godini da nastavimo sa razvojem lokalne zajednice na svim poljima", istakao je Sakan.

Predstavnici kulturno-umjetničkih društava iz mjesnih zajednica Maslovare i Grabovica su izrazili očekivanja da će opština pomoći u nastojanju da se obezbijede adekvatne prostorije za vježbe i probe u Maslovarama, kao i da se omogući rad sa koreografom u Grabovici.

Iz Centra za porodicu "Kuća radosti" su podsjetili načelnika Sakana da logoped trentno radi sa 40-tak djece sa poteškoćama u razvoju i da je neophodno njegovo angažovanje i u narednoj godini, što iziskuje određena finansijska sredstva.

Načelnik Sakan je obećao pomoć pri zapošljavanju roditelja sa četvero i više djece, što je jedan od problema u radu Udruženja sa četvero i više djece "Matica".

Predstavnici vjerskih zajednica su se zahvalili načelniku Sakanu na prijemu i poželjeli njemu i njegovima saradnicima srećne božićne i novogodišnje praznike.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…