Novogodišnji prijem za kotorvaroške privrednike

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.12.2017. 22:36

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan upriličio je večeras novogodišnji prijem za preduzetnike i direktore javnih ustanova i preduzeća.

Sakan je posebno zahvalio kotorvaroškim privrednicima koji su u ovoj godini ostvarili zapažene rezultate i doprinijeli da se smanji broj nezaposlenih. 

"Samo zajedničkim radom promovišemo našu opštinu i stvaramo atmosferu napretka, kontinuiranog rada i želje da uspijemo, da budemo bolji. Privredni ambijent u Kotor Varošu nikada nije bio bolji i ima tendenciju da nastavi sa razvojem, ali to možemo samo uz vašu podršku, vas koji razumijete kako funkcioniše lokalna zajednica", naglasio je Sakan.

Sakan je ukazao da je i ove godine nastavljen trend zapoljšavanja i da je sve manje ljudi koji traže posao na Birou za zapošljavanje. 

"Svaki naš korak je usmjeren ka tome da stvorimo stanje u kojem će svaki građanin moći da ostvari svoja prava i živi pristojnim životom. Kotor Varoš želimo napraviti sigurnim mjestom zadovoljnih i uspješnih ljudi", poručio je Sakan i dodao da je svaka kritika dobrodošla i rado prihvaćena, što je bio slučaj od prvoga trenutka kada je izabran za načelnika opštine.

Sakan je poželio svim privrednicima mnogo uspjeha u radu, svaku ličnu i porodičnu sreću u Novoj godini.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…