OŠ „Sveti Sava“ iz Kotor Varoša zauzela drugo mjesto na Regionalnom rukometnom takmičenju osnovnih škola

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.05.2016. 09:13

U kotorvaroškoj sportskoj dvorani danas je održan finalni turnir Regionalnog rukometnog takmičenja osnovnih škola. U konkurenciji djevojčica, najuspješnija je bila ekipa OŠ „Desanka Maksimović“ iz Trna, dok je drugo mjesto osvojila ekipa OŠ „Borislav Stanković“ iz Banja Luke.

 Za najbolju igračicu ovog finalnog takmičenja je proglašena Sofija Delić, tutulu najboljeg strijelca je ponijela Jovana Mihajlović, dok je za najboljeg golmana proglašena Jovana Milovanović. Sve tri rukometašice su iz pobjedničke ekipe.

U konkurenciji dječaka poslije veoma uzbudljive i napete utakmice, golom iz sedmerca u posljednjoj sekundi do titule najbolje ekipe došli su rukometaši iz OŠ „Borislav Stanković“ Banja Luka koji su u finalnom susretu savladali ekipu OŠ „Sveti Sava“ iz Kotor Varoša koja je zauzela drugo mjesto.

Treće mjesto je zauzela ekipa OŠ „Desanka Maksimović“ iz Trna. Priznanje za najboljeg igrača je dobio je Milan Ćulum iz pobjedničke ekipe, Aleksandar Vujmilović iz OŠ „Desanka Maksimović“ je bio najbolji strijelac, a nagrada za najboljeg golmana je otišla u ruke Marija Kršića iz ekipe OŠ „Sveti Sava“ Kotor Varoš.

Pehare i diplome najboljim ekipama i pojedincima je uručila Danijela Kostić, direktorica Školskog centra Nikola Tesla iz Kotor Varoša koji je bio uspješan organizator i domaćin ovog sportskog takmičenja. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…