OK "Inova" Banja Luka pobjednik ženskog odbojkaškog turnira

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2017. 15:17

U kotorvaroškoj sportskoj dvorani u organizaciji OK „Kotor Varoš“ uz podršku Opštine Kotor Varoš, u okviru manifestacija povodom obilježavanja 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš, danas je održano četvrto izdanje ženskog odbojkaškog turnira „Kotor Varoš 2017“.

U finalnom susretu ekipa OK „Inova“ iz Banja Luke savladala je ekipu dobojskog „Pantera“ rezultatom 2:0 (25:18, 25:16) i na taj način došla do šampionskog pehara. U utakmici za treće mjesto OK „Prijedor“ bio je bolji od odbojkašica Kotor Varoša i savladao ih sa 2:0. Za najbolju igračicu turnira proglašena je Milica Davičević, korektor pobjedničke ekipe.

Na turniru su nastupile ekipe: OK „Inova“ Banja Luka, OK „Panter“ Doboj, OK „Prijedor“, OK „Laktaši“, OK „Vuk“ Banja Luka i domaća ekipa OK „Kotor Varoš“.

Pehare i nagrade najboljim pojedincima i najuspješnijim ekipama dodijelio je Mladen Trivunović, zamjenik načelnika Opštine Kotor Varoš.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…