Obilježen Dan opštine Herceg Novi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.10.2018. 08:20

Opština Herceg Novi ovaj dan slavi sjećajući se rodoljuba i časne borbe koja je dovela do oslobođenja grada od fašističkog okupatora 28. oktobara 1944. godine.

„Dan oslobođenja je praznik i simbol osvajanja slobode u najširem smislu“, rekao je na početku svečane sjednice predsjednik opštine Stevan Katić.

Svečanoj sjednici lokalnog parlamenta prisustvovali su predstavnici crnogorskih opština, gradova pobratima, Vojske Crne Gore i diplomatkog kora.

Čestitku povodom Dana opštine predsjedniku Katiću uputio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je istakao da je Herceg Novi postao prestižna turistička destinacija.

„Herceg Novi je grad sa perspektivom, grad dobrih ljudi i dobre energije, i kao takav ima šansu da svojom ljepotom privuče ulagače koji će otvoriti novu stranicu u razvoju grada na dobrobit svih njenih građana“, stoji u čestitki.

Prigodne poklone predsjedniku opštine Stevanu Katiću i njegovim saradnicima uručio je Radenko Čupić, potpredsjednik Skupštine opštine Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…