Obilježen Dan policije u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.04.2018. 08:46

Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš obilježili su Dan policije Republike Srpske prigodnim druženjem u restoranu Srednjoškolskog centra „Nikola Tesla“. Komandir Policijske stanice Igor Kovačević je povodom Dana policije istakao da je bezbjedonosno stanje u opštini Kotor Varoš zadovoljavajuće.

„U prošloj i tekućem periodu ove godine nije bilo težih krivičih djela, niti narušavanja javnog reda i mira, koje bi za posljedicu imalo veće uznemirenje građana i nacionalni predznak“, poručio je Kovačević.

On je rekao da će pripadnici Policijske stanice u narednom periodu uložiti ogroman trud da bezbjedonosna situacija ostane na sadašnjem nivou.

„U vremenu punom izazova bezbjednost je zajednički interes svih građana“, zaključio je Kovačević.

Arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić je pohvalio zaposlene u kolektivu što se svake godine okupljaju i u molitvi odaju pomen svojim kolegama koji su dali život za odbranu Republike Srpske i poručio da se njihove žrtve ne smiju zaboraviti.

U prisustvu radnika Policijske stanice, načelnika opštine Zdenka Sakana i brojnih gostiju na svečanosti u Srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ komandir Igor Kovačević predao je zahvalnicu penzionisanom radniku Miri Jerosimoviću, a uručen mu je i prigodan poklon ispred sindikalne organizacije.

Izvor: SRNA

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…