Obilježen Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.12.2017. 15:49

Kotovaroški Crveni krst već dugi niz godina 1. decembra obilježava Svjetski dan borbe protiv AIDS-a sa nizom aktivnosti koje imaju za cilj da ukažu na opasnost od ove teške bolesti koja predstavlja jednu od najvećih globalnih prijetnji po zdravlje čovječanstva.

Volonteri Crvenog krsta su 1. decembra na nekoliko mjesta postavili info punktove gdje su građani mogli dobiti propagandni materijal, kondome i osnovne informacije o AIDS-u.

U srednjoškolskom centru „Nikola Tesla“ Kotor Varoš pripadnici Kluba mladih Crvenog krsta su takođe uspostavili info punkt sa pomenutim materijalom, i u okviru vršnajčke edukacije, u školskom „amfitetatru“ organizovali prezentaciju „SIDA – pošast modernog doba“.

Izvor: GlasKotorVarosa.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…