Obodniku sto za stoni tenis

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.02.2017. 15:22

Realizacija projekta unapređenja života mladih u ruralnim područjima opštine Kotor Varoš, počela je u Obodniku donacijom stola za stoni tenis. Osim stola za stoni tenis u Obodnik treba da stignu i elementi i sprave za teretanu, koja će biti na raspolaganju svim stanovnicima.

– Nadamo se da će realizacija projekta pomoći mladima da slobodno vrijeme utroše na najbolji način rekreacijom uz stoni tenis i teretanu. Ovo je prvi dio projekta i njegova realizacija biće nastavljena i u Obodniku i u drugim mjesnim zajednicama – rekla je sekretar Skupštine opštine Kotor Varoš Snežana Jurić.

Projekat, koji će u naredna dva mjeseca biti realizovan na području više mjesnih zajednica nase opstine, finansira UNDP sa 70 procenata, a ostatak novca obezbijeđen je iz opštinskog budžeta.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…