Odbojkašice se iz Prijedora vratile sa bronzanim medalјama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.05.2016. 10:22

U subotnjem polufinalnom duelu 4. Međunarodnog odbojkaškog turnira „Mi volimo odbojku“ koji je organizovao OK „Prijedor“ u prijedorskoj sportskoj dvorani „Mladost“, odbojkašice Kotor Varoša su poražene od ekipe Bjelovara rezultatom 2:0, i na taj način zauzele treće mjesto na ovom prestižnom odbojkaškom takmičenju, na kom je učešće uzelo 10 ekipa.

“U redovima naših odbojkašica su se posebno istakle dvije djevojke koje igraju na poziciji primača, Jovana Stakić i Dajana Kalamanda. “, rekao je Dragan Zelјković, trener OK „Kotor Varoš“.

Turnir je osvojila domaća ekipa Prijedora, koja je u finalnom meču bila bolјa od ekipe Bjelovara. Već 5. juna naše odbojkašice odlaze u Travnik gdje će učestvovati na 6. Međunarodnom turniru „Viktori kup 2016“. Na prošlogodišnjem izdanju ovog turnira, pionirke OK „Kotor Varoš su zauzele prvo mjesto. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…