Odbojka na pijesku: Poznati četvrtfinalisti u konkurenciji seniora

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.07.2016. 23:21

Utakmicama drugog takmičarskog dana završena je grupna faza u konkurenciji seniora turnira u odbojci na pijesku „Kotor Varoš 2016“. Ulogu favorita sa maksimalnim učinkom u grupi C je opravdala ekipa Kozmetički salon „Pariz“, a isti učinak u grupi D je imao sastav „Naša kafanica“.

Prijatno iznenađenje je prolaz mladića iz ekipe „Novo naselje“, koji su u odlučujućem meču nadvisili „Pekaru Obeliks“. Pohvale idu i na račun Socijalističke partije Kotor Varoš, jedinog četvrtfinalistu koji u svojim redovima ima djevojku, Milicu Trifunović.

U jutarnjim časovima je održan Festival odbojke, na kojem su učešće uzele najmlađe članice OK „Kotor Varoš“. 4 ekipe su igrale međusobno, a na kraju su dva prvoplasirana tima odigrale finalni meč. Trijumfovala je ekipa „Maša i medo“, drugi su bili „Minionsi“, treći „Pokemoni“, a četvrti „Pepa Pig“. Trener OK „Kotor Varoš“ Almin Ibričić je uručio diplome za tri prvoplasirane ekipe.

Rezultati utakmica u grupama C i D:

KOZ. SALON PARIZ – NOVO NASELJE2:0
SNSD KOTOR VAROŠ – PEKARA OBELIKS1:2
NAŠA KAFANICA – BODNJIK 2:0
STOMATOLOGIJA TEPIĆ – SP KOTOR VAROŠ 0:2
NOVO NASELJE – SNSD KOTOR VAROŠ 2:1
PEKARA OBELIKS – KOZ. SALON PARIZ 1:2
BODNJIK – STOMATOLOGIJA TEPIĆ 0:2
SP KOTOR VAROŠ – NAŠA KAFANICA 0:2
SNSD KOTOR VAROŠ – KOZ. SALON PARIZ 0:2
PEKARA OBELIKS – NOVO NASELJE 1:2
STOMATOLOGIJA TEPIĆ – NAŠA KAFANICA 0:2
BODNJIK – SP KOTOR VAROŠ 0:2

U nedjelju su na programu utakmice seniora za plasman, kao i turnir seniorki, koje prve izlaze na teren od 13.30 časova.

Odlično pripremljen teren, vrhunska odbojka i rijeka Vrbanja, koja je ovih dana idealna za kupanje, sve su to argumenti da sutra „Bjeline“ budu krcate ljubiteljima sporta i kupačima. Najbolja pozivnica za nedjeljno druženje i uživanje u čarima odbojke na pijesku ne treba Kotorvarošanima, ali i posjetiocima iz susjednih opština.

Derbi meč četvrtfinala igraju prošlogodišnji pobjednici, momci iz Banja Luke koji nastupaju za Žeks turs, i popularni „kozmetičari“, za koje nastupaju domaći i slovenački majstori odbojke na pijesku, mada će i ostali susreti ponuditi neizvjesnost. 

Četvrtfinale seniora
15.00 LUBE VOLEJ – NOVO NASELJE(1)
15.30 CRVENKO – SP KOTOR VAROŠ (2)
16.00 KOZ. SALON PARIZ – ŽEKS TURS(3)
16.30 NAŠA KAFANICA – RED STAR(4)

Polufinale
17.30 1 – 2
18.00 3 – 4
18.30 Veliko finale

19.00 Podjela pehara, nagrada i diploma

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…