Odigrana predstva ´Palata smijeha´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.10.2018. 11:06

Glumci dramskog studija “Maske” iz Kostajnice odigrali su u kotorvaroškoj kino sali predstavu “Palata smijeha”, koja je dio programa Četvrtog festivala omladinskih pozorišta “Varoš fest”.

Glumica Maja Nikolić rekla je da je ova predstava, koja je rađena po tekstu i u režiji Ognjena Bogdanovića, izvođena šest puta.

“Glavni motiv je pobjeda dobra nad zlom, a neke od osobina koje promoviše predstava jesu da djeca budu dobra, vedra i da pomažu jedni drugima”, rekla je Nikolićeva.

U sinoćnjoj predstavi, koja je projekat podržan od Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, glumi devet glumaca Dramskog studija “Maske”.

“Palata smijeha” je komedija sa elementima mađioničarskih vještina u kojoj igraju Ines Kahvić, Maja Nikolić, Milena Milašin, Ana Đenadija, Radislav Kosijer, Predrag Lukić, Vera Nikolić i Sara Vukojević.

“Varoš fest” biće nastavljen sutra kada će na scenu izaći glumci banjalučkog “Dis teatra”, koji će odigrati predstavu “Sa prevodom za odrasle”.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…