Održana XIX sjednica Opštinskog odbora Crvenog krsta Kotor Varoš: Sportska dvorana treba da ponese ime ´Dr Marko Zeljković´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.02.2017. 14:28

U zgradi Crvenog krsta Kotor Varoš održana je XIX sjednica Odbora Crvenog krsta Kotor Varoš. Sjednicu je vodio i istom predsjedavao g. Vojislav Glavaš, predsjednik Crvenog krsta Kotor Varoš.

Pored osam članova odbora, sjednici je prisustvovao i sekretar Organizacije Brborović. Na sjednici su razmatrani i jednoglasno usvojeni: Izvještaj o radu Crvenog krsta Kotor Varoš za 2016. Finansijski izvještaj za 2016. godinu, Plan i program rada i finansijski plan za 2017. godinu.

Konstatovano je da je 2016. još jedna uspješna godina za Kotorvaroški Crveni krst u kojoj su realizovane sve planirane humanitarne kampanje. Na sjednici je donesen zaključak da će se godišnja Skupština Crvenog krsta Kotor Varoš održati 17. marta 2017., a najavljena je i proljetna akcija dobrovoljnog davanja krvi 3. marta 2017.

Na kraju sjednic,e ponovo je pokrenuta inicijativa prema Skupštini Opštine Kotor Varoš da Sportska dvorana u našem gradu ponese ime "Dr Marko Zeljković", donatora i altruiste, čovjeka koji je imao nemjerljiv doprinos u razvoju sporta na ovim prostorima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…