Održana radionica u sklopu projekta ´Novogodišnja radost´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.12.2016. 07:53

U Centru za porodicu ´Kuća radosti´ održana je radionica u sklopu projekta ´Novogodišnja radost´. Ovom događaju prisustvovalo je devet roditelja i oko desetak mališana.

Djeca i roditelji su aktivno učestovali u programu i zadovoljni su što u našem gradu konačno postoji ovakvo mjesto na kojem djeca imaju sadržaje osim TV-a ili računara – rekla je jedan od roditelja Anela Borić.

Radionicu je vodila diplomirani pedagog i vaspitač predškolskog vaspitanja Slađana Kučuk zajedno sa tetama iz Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“ Sanelom Mikić i Milijanom  Vrljanović.

Radionica je finansijski podržana od preduzeća „Kvimpeks“ d.o.o. Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…