Održane prezentacije ´Omladinske banke´ u Maslovarama, Vrbanjcima i Grabovici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.03.2017. 15:34

Članovi Omladinske banke Kotor Varoš družili su se u subotu 04.03.2017. godine sa mladima iz mjesnih zajednica Maslovare, Vrbanjci i Grabovica. Na prezentacijama je bilo ukupno 50 učesnika a M-zonu predstavili su Dragana Božičković, Aleksej Tovilović, Župljanin Jovana i Mihajlo Krčić.

Iz Omladinske banke se zahvaljuju mladima što su se odazvali njihovom pozivu i pokazali volju da zajedno rade na napretku naše lokalne zajednice a termine narednih prezentacija će naknadno objaviti na njihovoj stranici. 

"Zajednička karakteristika za mlade u malim sredinama je da su pasivni. Nadamo se da će se više angažovati jer se radi o razvoju nihove lokalne zajednice. Kroz program Omladinske banke imaju priliku da dobiju sredstva u visini od 7500 KM ali i da se usavršavaju i steknu nova poznanstva" - rekla je za naš portal Dragana Božićković, koordinator Omladinske banke Kotor Varoš.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…