Održano takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.06.2016. 22:15

U Kotor Varošu je danas održano tradicionalno opštinsko takmičenje u pecanju ribe udicom na plovak na rijeci Vrbanji, na kojem je učestvovalo 25 ribolovaca u seniorskoj i pionirskoj konkurenciji.

U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Dragan Bunić sa ulovom od dva kilograma i 730 grama.

Drugi je bio Goran Luburić, a trećeplasirani Boris Lakić.

Najviše uspjeha u konkurenciji pionira imao je Đorđe Dević, dok su drugo i treće mjesto osvojili Danilo Kovačević i Luka Popović.

Predsjednik Sportskog ribolovnog društva “Kotor Varoš” koje je organizovalo takmičenje Samir Skopljak dodijelio je pehare i diplome najuspješnijim učesnicima, a polaznicima škole ribolova uručene su članske karte.

Posebno priznanje dobio je osamdesetjednogodišnji Vojo Vuković koji je šest puta ponio epitet najboljeg u lovu ribe udicom na plovak.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…