Održan “Kotorvaroški vašar”,

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.08.2018. 09:14

“Kotorvaroški vašar” stanovnicima opštine na obalama Vrbanje i gostima iz okoline priredio je zabavu u kojoj su uživale sve generacije. Događaj koji je obilježilo ovogodišnji vašar je otkazivanje nastupa Baje Malog Kninže, koji su posjetioci očigledno najviše očekivali, prema lavini komentara na društvenim mrežama. Nekima je bilo drago što se nije pojavio dok su neki ovo okarakterisali kao trik za posjećenost.

Najviše sadržaja bilo je za najmlađe dok hrane i pića za starije nije takođe nedostajalo, ali po veoma visokim cijenama za naš standard kako su ocijenili posjetioci vašara. 

Najzvučnije estradno ime koje je nastupalo je Dušica Grabović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…