Održan koncert humanosti za Vanju i Baću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.02.2018. 08:47

Humanitarni koncert za Vanju Pejakovića i Blažena Baću Savanovića održan je u sportskoj dvorani u Kotor Varošu

Inicijativu za organizovanje humanitarnog koncerta za pomoc u lijecenju dvojice sugradana pokrenuo je kotorvaroški muzičar i sportista Nemanja Pejaković.

– Hladno vece je vjerovatno smanjilo posjecenost, ali drago mi je da smo svi zajedno dali doprinos oporavku naših prijatelja – rekao je Pejaković i dodao da je zahvalan bendovima i kolegama muzicarima koji su se odazvali i otpjevali nekoliko pjesama po notama humanosti.

Vanja se od prošlog ljeta nalazi na lijecenju u Italiji nakon što je na ekskurziji doživio tešku povredu. Vanja bi uskoro trebao da stigne u svoje Maslovare.

Blažen Savanović Baćo je prije nekoliko godina teško povrijeden u saobraćajnoj nesreći.

Odziv publike nije bio očekivan, a pretpostavka je da je najviše uticalo lošr vrijeme.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…