Održana 23. sjednica Opštinskog odbora Crvenog krsta Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.03.2018. 14:46

U zgradi Crvenog krsta je održana 23 sjednica Opštinskog odbora Crvenog krsta Kotor Varoš. Sjednicu je vodio i istom predsjedavao Vojislav Glavaš, predsjednik Crvenog krsta Kotor Varoš, a pored članova odbora, sjednici je prisustvovao i sekretar Organizacije Borislav Brborović.

Nakon usvajanja izvoda iz zapisnika sa 22 sjednice, razmatran je finansijski izvještaj Crvenog krsta Kotor Varoš za 2017. godinu, izvještaj Nadzornog odbora i izvještaj o radu Crvenog krsta Kotor Varoš za 2017. godinu.

Nakon diskusija prisutnih članova po ovim dokumentima, isti su jednoglasno usvojeni.

Konstatovano je da je Crveni krst Kotor Varoš imao još jednu uspješnu godinu u nizu i da su sve planirane aktivnosti organizacije u 2017. u potpunosti realizovane.

Posebno su naglašeni odlični rezultati na planu dobrovoljnog davalaštva krvi, radu sa mladima, pripremi organizacije za djelovanje u katastrofama…

Takođe, naglašeno je da je Crveni krst Kotor Varoš stabilna organizacija sa dobrom mrežom na terenu i velikim brojem volontera.

Crveni krst Kotor Varoš je finansijski pozitivno poslovao i što je najvažnije, nema nikakvih dugovanja prema dobavljačima roba i usluga.

U drugom dijelu sjednice usvojen je plan aktivnosti vezan za predstojeću akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja je zakazana za 2. marta, kao i izvještaj o radu kluba mladih Crvenog krsta Kotor Varoš za 2017. i plan rada za 2018.

Na kraju, Odbor je upoznat i sa aktivnostim i nivoom uključenosti Crvenog krsta Kotor Varoš u okviru kampanje pomoći porodici Jerosimović iz Maslovara.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…