Održana Skupština SRD „Golubić“ Šiprage

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.12.2017. 15:58

U Obodniku je održana sjednica Skupštine SRD „Golubić“ Šiprage, na kojoj je usvojen Izvještaj o radu za 2017 i Plan rada za 2018. godinu. Članovi Skupštine su jednoglasni u stavu da je ova godina bila veoma uspješna.

 Predstavljajući izvještaj o radu, predsjednik SRD “Golubić” Petko Krčić rekao je da godina koja je iza društva bila izuzetno aktivna.

– Pohvalio bih rad svih članova, a posebno vođa sekcija koji su tokom godine vodili aktivnosti i dali ogroman doprinos da naše društvo opravda povjerenje koje smo dobili od ministarstva u vidu dozvole za gazdovanje gornjim tokovima rijeka Vrbanje i Kruševice i njihovih pritoka. Napravili smo i mnoštvo zimovnika da bi riba koja je puštena u rijeke bila sačuvana tokom zimskog perioda.  – istakao je Krčić.

Rast aktivnosti pratilo je i omasovljenje članstva i SRD je tokom ove godine izdalo 82 dozvole, kao i organizovanje  brojnih takmičenja u flajfišingu

U narednoj godini prioritet društva će biti da se sačuvaju poribljene zone, osposobi mlađe članstvo za takmičenja u flajfišingu i ostalim takmičarskim disciplinama, kao i da se urede dijelovi rijeka određeni za takmičenja.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…