Održana manifestacija „Čudna šuma“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.09.2018. 08:20

U kino-sali u organizaci JU “Centra za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš održana je manifestacija za najmlađe Kotorvarošane „Čudna šuma“, na kojoj su nagrađeni likovni i literarni radovi.

U kategoriji likovnih radova, mališana od četiri do šest godina, prvo mjesto pripalo je Nađi Vasoć, drugo mjesto zauzeo je Mihajlo Novaković, dok je treća bila Milica Novaković. Dodjeljene su i nagrade za likovne radove u kategoriji od sedam do deset godina. Prvo mjesto osvojio je Saša Ilić, drugo mjesto zauzela je Lea Šućurović, treće mjesto pripalo je Ani Pašić. U kategoriji literarnih radova od sedam do deset godina, prvo mjesto zauzeo je Luka Pavlović, drugo mjesto pripalo je Marini Janković, dok je treća bila Ivana Filipović.

U zabavnom djelu programa najmlađe Kotorvarošane zabavljali su glumci dječijeg pozorišta Republike Srpske Đurđa Vukašinović-Babić i Saša Terzić a nastupili su i mališani iz dječijeg vrtića „Larisa Šugić“.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…