Održano predavanje za malinare iz kotorvaroškog kraja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.03.2017. 06:44

U Kotor Varošu u sali restorana ”Grad” sa početkom u 15 časova, organizovano je predavanje za malinare i sva lica koja su zainteresovana za sadnju i uzgoj bobičastog voća u kotorvaroškom kraju.

Predavanje  je održao poznati agronom  Dalibor Đajić, a prisustvovali su brojni malinari iz kotorvaroškog kraja.

Predsjednik Udruženja “Malinar” Aleksandar Stanić izrazio je zadovoljstvo odzivom, ističući da je svaka edukacija sve posjećenija i da je to dokaz da preduzimaju prave aktivnosti.

Prisutni su upoznati i sa uslovima kreditiranja poljoprivredne proizvodnje putem “Partnera”. Ova mikrokreditna fondacija je obezbijedila agro-kredit sa kamatnom stopom od 4,99 odsto koji će proizvođačima biti dostupan od 1. aprila.

Predavanje organizuje Udruženje ”Malinar” iz Kotor Varoša.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…